Vellingeblomman

En upplevelse för hela familjen!

Skånska Vellingeblomman är platsen som bjuder på överraskningar 363 dagar om året. Här finns 14 000 kvm fyllda med exotiska krukväxter, vackra trädgårdar, delikatesser, inredningsdetaljer av hög kvalitet och icke att förglömma – de helt unika temautställningarna för alla med barnasinnet i behåll.

Tomtebyn

Tomtebyn i Vellinge är den perfekta utflykten för hela familjen. I Nordens största julutställning kan ni njuta av en underbar julstämning i en helt sagolik miljö. I juli påbörjades planering och byggandet av vår helt nya Tomteby. I en ny butiksdel på 1500kvm möter du flitiga tomtar i julbestyr, juldekorationer och givetvis våra två åsnor, Abbey och Gullviva.

Påskbyn

I Vellingeblommans stora påskby roas både barn och vuxna. Vårens gladaste utställning med roliga påskarrangemang, mysiga stämning och självklart har vi söta kaniner och lamm. Missa inte våra söta kaniner som har blivit alla besökares stora favoriter.

Halloween

På vår stora Halloweenutställning gör vi allt vad vi kan för att skrämma alla barn och vuxna. Vi lovar många kalla kårar och massor av skrik! Så barn, tänk på att hålla mamma och pappa hårt i handen när ni passerar gränsen till det mörka landet... Vi har även allting du behöver till den perfekta och häftigaste Halloweenfesten!

Fantasy Garden

I trädgården bor snögubben Isak tillsammans med hans vänner som tillsammans hjälpt att bygga upp deras idé om hur en trädgård ser ut. Tillgång till lättskötta växter och lite erfarenhet gör de allt för att inspirera och motivera er som besöker Fantasy Garden hur enkelt och lätt det kan vara att sköta en trädgård.

Hemsida
Facebook
Adress
Falsterbovägen 177-9,
235 91 Vellinge
Kartan kräver att Javascript är aktivt i din webbläsare för att visas.