ExtremeZone

 

Välkommen till ExtremeZone, Malmös största actioncenter med hela 4 000 kvm fyllda med aktiviteter för både stora och små.

 

Hos oss hittar du häftiga high performance-trampoliner, foampits, parkourbanor, 10 olika klätterväggar, ninjabanor samt en minisportarena och mycket mer.

Upplev VR som du aldrig upplevt det förut! Vi är först i norden med en unik Virtual Reality-arena där man kan spela upp till tre personer samtidigt på en yta om hela 100 kvm. Prova flera olika spel, till exempel ZombieZone som är en adrenalinpumpande Mixed Reality-upplevelse som använder det absolut senaste inom VR-teknologin. Mellan varven kan du fylla på med energi i vår restaurang eller ta en fika caféet.

Hos oss kan man också fira de coolaste kalasen med sina kompisar. Hur kul skulle det inte vara att få gå på ett Mega-party eller ett Ninja-party? Missa heller inte att du kan boka upp dig på ett summercamp eller andra kurser. Förutom detta skräddarsyr vi konferenser och teambuilding, svensexor och möhippor. Läs mer på vår hemsida!

Hemsida
Facebook
Adress
Fredsgatan 10
Malmö
Kartan kräver att Javascript är aktivt i din webbläsare för att visas.