Lunds kommuns friluftsbad
Åk till Lunds kommuns friluftsbad i sommar! Eftersom Högevall fortsatt håller stängt är du och familjen mer än välkommen att besöka något av våra fem fina bad i Dalby, Genarp, Lund, Sandby eller Veberöd.
Lunds kommuns friluftsbad
På friluftsbaden kan man bada, plaska och leka hela dagen. Eller varför inte slappna av i grönskan med fika från kiosken?

Lunds kommuns friluftsbad

Välkommen till Högevall och Lunds kommuns friluftsbad!

Vi finns i Dalby, Genarp, Lund, Sandby och Veberöd. Älskar du och din familj att bada på sommaren? Besök våra friluftsbad i sommar och skapa härliga sommarminnen.

Våra mysiga och lummiga bad har plats för hela familjen.

Här kan man bada och simma som om det inte fanns en morgondag. I Veberöd och Källby finns det dessutom trampolin och hopptorn. Om badandet blir för mycket, varför inte ta en paus och spela boll? Varje bad erbjuder någon form av idrottsplan för bland annat beachvolleyboll, beachfotboll, handboll eller basket. Flera av baden har även lekplats. Avnjut därefter mat och snacks eller en svalkande glass från kiosken.
För att komma in på våra bad behöver man antingen köpa entrébiljetter eller säsongskort. Det finns både kort för vuxna, barn och för familjer. För mer information om priser, öppettider och hur du hittar till baden besök lund.se/bad.

Planera din resa

Besöksmål

Upptäck de bästa besöksmålen i Skåne

Här finns vi

Planera din Skåneresa här

Bli en del av oss

Vill ert företag synas hos oss?