Hallongården
På sommaren trängs här besökare från hela landet på jakt efter samma sak – de perfekta hallonen. Familjen Biärsjö bjuder besökarna till deras gård för en härlig dag på landet.
Halloncaféet
Under perioden oktober till april gräddas det våfflor i halloncaféet. Våffelbuffén serverar våfflor i olika smaker som sedan toppas med gårdens egenproducerade sylter, kolasåser och grädde. Alla våfflor är äggfria men de kan också fås glutenfria, mjölkfria, vegan – ja precis som de våffelsugna kunderna behöver dem.

Välkommen till Hallongården!

Hallongården hälsar hela familjen välkommen ut på landet. Gården är vackert belägen bland fält och ängar mellan Malmö och Trelleborg – och är lätt att hitta.

 -Att besöka Hallongården har blivit tradition för vår familj, berättar Ulrike Bick. Vi brukar komma hit flera gånger per år. Vi plockar hallon, tar en fika och min dotter älskar att hälsa på djuren.

Hit kommer man för att själv plocka sina bär, fika i caféet, handla i gårdsbutiken eller bara förlora sig bland gårdens gäss, kaniner och de Värmländska skogsfåren.

Gården odlar hallon, jordgubbar, björnbär, krusbär och vinbär.

Merparten odlas i tunnlar vilket ger optimala förhållanden för bären. Tunnlarna ger bär av bästa kvalité men också skydd från regn och blåst för bärplockande kunder de dagar sommarvädret är dåligt.

De gamla stallen har byggts om till ett genuint besöksmål med gårdsbutik och café. Här serveras fika och lättare lunch. Kakor och bakverken är hembakade, de flesta med hallon i förstås. Här bjuds också lättare lunch för den hungrige. I Gårdsbutiken finns gårdens egna, prisbelönta, mathantverk. Här finns också mat-hantverk från andra producenter mixat med presentartiklar och eftersom de älskar barn – leksaker.

 

Planera din resa

Besöksmål

Upptäck de bästa besöksmålen i Skåne

Här finns vi

Planera din Skåneresa här

Bli en del av oss

Vill ert företag synas hos oss?