Like a Ninja
Ninja Extreme är gjord för dig som gillar utmaningar och är totalt ca 120 meter lång med flera utmanande hinder,
Foampits
Extremezones två stora FoamPits (skumgropar) är kopplade till vardera två trampoliner, totalt fyra olika trampoliner samt två jumptowers (hopptorn).
Ninjabana Mini
Extremezone har två olika ninjabanor. Ninja base är en 34 meter lång ninjabana med allt från monkey bars, klättervägg, skumgropar, utmanande hinder och en massa andra ninjahinder.

Välkommen till ExtremeZone!


Malmös största actioncenter med hela 4 000 kvm fyllda med aktiviteter för både stora och små.

Hos oss hittar du häftiga high performance-trampoliner, foampits, parkourbanor, 10 olika klätterväggar, ninjabanor samt en minisportarena och mycket mer.

Upplev VR som du aldrig upplevt det förut! Vi är först i norden med en unik Virtual Reality-arena där man kan spela upp till tre personer samtidigt på en yta om hela 100 kvm. Prova flera olika spel, till exempel ZombieZone som är en adrenalinpumpande Mixed Reality-upplevelse som använder det absolut senaste inom VR-teknologin. Mellan varven kan du fylla på med energi i vår restaurang eller ta en fika caféet.

Hos oss kan man också fira de coolaste kalasen med sina kompisar. Hur kul skulle det inte vara att få gå på ett Mega-party eller ett Ninja-party? Missa heller inte att du kan boka upp dig på ett summercamp eller andra kurser. Förutom detta skräddarsyr vi konferenser och teambuilding, svensexor och möhippor. Läs mer på vår hemsida!

Planera din resa

Besöksmål

Upptäck de bästa besöksmålen i Skåne

Här finns vi

Planera din Skåneresa här

Bli en del av oss

Vill ert företag synas hos oss?