Tobisviks camping
Med promenadavstånd in till pittoreska Simrishamn hittar du Tobisviks camping med både campingtomter/ställplatser och moderna stugor att hyra.
Barsebäck strand Camping & stugby
Välkommen till Barsebäck strand Camping & stugby som nyligen genomgått en stor uppfräschning.
Trelleborg Strand
Ett stenkast från Smygehuk ligger den trivsamma familjecampingen Trelleborg Strand
Falsterbo Resorts camping
För den som vill njuta av klarblå havsbad och kritvita stränder är Falsterbo Resorts camping en perfekt plats.
Foteviken
Vi satsar extra mycket på barnen, med mängder av ­spännande upplevelser.

Familjär camping på Skånes sydkust

Ett stenkast från Smygehuk ligger den trivsamma familjecampingen Trelleborg Strand. Här kan du njuta av lugnet på ett naturskönt läge och ta långa promenader längs havet.

Koppla av i en solstol på den kritvita stranden eller ta ett dopp från vår brygga. Utmana dina vänner på beachvolleyboll, minigolf, tennis eller boule. Här finns mycket att hitta på! Vi har också ledarledda gruppaktiviteter.
Till hamnstaden Trelleborg är det bara 2,5 km. Den vackra cykelleden utanför tar dig dit och i motsatt riktning leder den till Sveriges sydligaste udde.
På campingområdet finns ett minilivs med nybakat morgonbröd. Strax intill ligger en restaurang med fullständiga rättigheter. Om du inte har egen husvagn/husbil finns det mysiga stugor att hyra. Välkommen till en camping med närhet till både hav och stad!

Camping längs den ljuvliga stranden på Österlen

Med promenadavstånd in till pittoreska Simrishamn hittar du Tobisviks camping med både campingtomter/ställplatser och moderna stugor att hyra. På området finns tre tempererade utomhusbassänger, där vi om sommaren håller simskola för barnen. Dessutom finns här beachfotbollsplan, tennisbanor, boulebana och minigolf. 

I vår restaurang Tobisviks Bar n Grill, som har fullständiga rättigheter, serveras allt från pizza till grillat. Vill du fika kan du besöka Tårtans café och glassbar. I Minilivs kan du köpa nybakade bullar varje morgon.

Campingen har ett suveränt läge för den som vill ha nära till alla utflyktsmål på Österlen. Välkommen till en campingupplevelse utöver det vanliga!

Campa vid Öresund med havet som granne

Välkommen till Barsebäck strand Camping & stugby som nyligen genomgått en stor uppfräschning. Här finns gott om plats för din husvagn eller husbil men också stugor att hyra. Njut av härliga bad längs den vidsträckta stranden, promenera eller cykla längs någon av de nationella cykelvägarna eller Skåneleden. Campingområdet erbjuder Stand up padelboards, fotboll, lekplats och ledarledda pass.

Läget – med närhet till Malmö, Lund och Helsingborg – ger dig tillgång Öresundsregionens stora utbud. Strax utanför ligger Ven, en underbar liten ö som gjord för en dagsutflykt. Alldeles i campingens närhet ligger strövområdena längs Barsebäck och Järavallen, liksom Barsebäcks golfklubb. Shopping hittar du ett stenkast bort på köpcentrat Center Syd.

Välkommen till en trivsam vistelse för hela familjen!

Underbar camping intill milslånga vita stränder

För den som vill njuta av klarblå havsbad och kritvita stränder är Falsterbo Resorts camping en perfekt plats. Mitt i naturen men bara en kort promenad från Falsterbo stadskärna.
Campingen erbjuder sandslottstävling, minidisco, singstar, hoppborg, skattjakt och ansiktsmålning för barnen. För de vuxna anordnas träningspass, kvällsshower & music quiz.
Med gång- och cykelavstånd till Skanör och Falsterbo finns det alltid mycket göra. Besök hamnen i Skanör, ta en fika eller ät gott på någon restaurang. Sommartid är det fullt av utomhusevents på Falsterbonäset och är det dåligt väder kan du besöka konsthallen eller museet.
Välkommen för en härlig familjesemester på ”den svenska Rivieran” oavsett om du väljer att campa eller hyra någon av våra fräscha stugor!

Vi satsar extra mycket på barnen, med mängder av ­spännande upplevelser.

Förutom aktiviteterna ovan har vi ett årsprogram med ett tiotal scemalagda aktiviteter och ett hantverksprogram under hela sommaren.

Här kan du lära dig lite om forntida hantverkstekniker när det gäller mat och bak, järnsmide, bärnstensslipning, keramik, brons och tenngjutning, träsnide, skinnbearbetning, glaspärletillverkning, textil och ben & hornbearbetning.

Planera din resa

Besöksmål

Upptäck de bästa besöksmålen i Skåne

Här finns vi

Planera din Skåneresa här

Bli en del av oss

Vill ert företag synas hos oss?