Leksaker
Här hittar du en stor leksaksavdelning som får varje barn att tappa hakan. Vi har leksaker från de allra flesta kända leverantörerna. Barbie, Lego, Playmobil, Skrållan med mera, som sagt här finns leksaker för alla tillfällen.
Utelek
Under vår och sommar är butiken fulladdad med leksaker för utomhusbruk. Vi har många olika modeller av pooler med tillbehör, studsmattor för både stor och liten trädgård, Kickar och trehjuling för olika åldrar.

Bo Ohlsson

Välkommen till Bo Ohlsson!

Bo Ohlsson är det stora varuhuset för hela familjen. Här hittar du många kända varumärken till riktigt bra priser. Som slogan säger, Här får du mer för pengarna!

Leksaker
Här hittar du en stor leksaksavdelning som får varje barn att tappa hakan. Vi har leksaker från de allra flesta kända leverantörerna. Barbie, Lego, Playmobil, Skrållan med mera, som sagt här finns leksaker för alla tillfällen. Under julen utökar vi avdelningen med flera torg fyllda med leksaker för att alla ska kunna hitta den perfekta julklappen.

Utelek
Under vår och sommar är butiken fulladdad med leksaker för utomhusbruk. Vi har många olika modeller av pooler med tillbehör, studsmattor för både stor och liten trädgård, Kickar och trehjuling för olika åldrar. Här finns kort och gott det mesta för att barnen ska hålla i gång under sommaren.

Julmarknaden
Ett besök i vår fina julavdelning är ett måste till julen. Här hittar du en 800kvm stor hall med både upplevelse och julpynt. Här kan man enkelt spendera timmar och få den rätta julkänslan.

Kläder
Här på Bo Ohlsson hittar du ett stort utbud av kläder från de yngsta till de äldsta. Allt ifrån pyjamas, underkläder, jeans, byxor, blusar, skjortor, kjolar, klänningar, toppar, kostymer, kavajer, jackor, mössor och handskar ja vi har massor för både vardagen och festen som tillhör årstid och väder.

Café
Inne i butiken hittar du Fiket. Här kan du samla energi i form av mat eller om du kanske bara är kaffesugen finns där kakor och bakelse.

Planera din resa

Besöksmål

Upptäck de bästa besöksmålen i Skåne

Här finns vi

Planera din Skåneresa här

Bli en del av oss

Vill ert företag synas hos oss?